brightsides

lite bättre än alla andra

jag är sjuk

Kategori: 24/7

har ont i hela kroppen. feber. sjuukt trött. hostar.
over 'n out

...huh?

Kategori: 24/7

fan. vad. jag. är. trött.

jag är helt jävla slut. orkar inte ens förflytta mej ner i köket och ta mej något att äta trots att jag håller på att svälta ihjäl för jag har inte ätit någonting sen kl. 11.00.

det hade varit skönt om klockan var godnatt nu men icke sa nicke.

frukost?

Kategori: 24/7

satt och kollade på vad som erbjuds på årets bokrea. hittade en bok Brunch - läckert för lediga dagar. DEN ska inhandlas på söndag.
när jag satt här och bläddrade igenom Åhléns bokkatalog så slog det mej som blixt från klar himmel eller vad det är man säger att frukost är den bästa måltiden på hela dagen!

visst en naajs middag med trevlans sällskap är aldrig fel, men jag placerar ändå frukosten överst på min måltidslista. tätt efter frukost kommer kvällsfikan och på bronsplatsen kommer ovan nämnda middag.

frukosten kan vara allt ifrån ett par grova mackor med rökt kyckling med paprika, ett glas oboy, färskpressad apelsinjuice till american pancakes. pancakes blir det inte såå ofta precis. en gång om året sådär på en höft.
kvällsfikan får gärna vara glass á la Ben&Jerry, en smoothie (L&C:s fredagssmoothie med polkagrisar och choklad eller varför inte L&C:s vårsurprise med apelsinjuice, blåbär och jordgubbar?!), fruktsallad eller något annat yum!
middagen då. den SKA avnjutas i goda vänners lag på nåt trevligt ställe. det ultimata är en uteservering en ljummen sommarkväll med en köttbit på tallriken och lite rödtjut i glaset.

nog om mat. man blir ju hungrig av detta...imorgon är det tisdag - min hatdag. tisdagar och torsdagar är hatdagar!pancakessmoothiecookie dough 


söndag.

Kategori: 24/7

helgen lider mot sitt slut och jag ska sammanfatta den med tre ord:
tristess, databeroende, snöfylld.

detta har varit en av de tråkigaste, mest menignslösa helgerna på länge länge länge. och detta mycket p.g.a. den jävla snön. en halvmeter snö får man räkna med om man ska ta sej utanför ytterdörren. det funkar alltså inte riktigt att gå ut i sneakers. nää det har fått bli mina bubbelgumsrosa gummistövlar.
tur att man har ett par rosa stövlar i alla fall som livar upp tillvaron lite...

imorgon börjar praktiken. hmm... jaa i tre veckor ska jag vara där. detta innebär långa dagar med mycket huvudvärk. förhoppningsvis överlever jag.

vad jag kan hoppas på är en mer innehållsrik kommande helg med trevligt sällskap och trevliga sysselsättningar. lördagen ska det ses på melodifestivalen i alla fall, det är det enda som är spikat.
jaa jag vet, melodifestivalen är en massa "artister" som tror sej kunna representera musik-Sverige utomlands, men ärligt talat så kan dom inte det. melodifestivalen är kult. det är ungefär som att grilla på valborg (det kvittar vilket väder det är - det SKA grillas!)

bye

iPodlove

Kategori: Pics


196586-3
dessa hörlurarna till denna iPod kan bara resultera i kärlek

summer '06

Kategori: 24/7

196586-3
ord känns överflödiga

23:32

Kategori: 24/7nu: sängenipoden med The Killers i öronen.
ett glas vatten ska drickas.
dunsockar på fötterna.
och ett léende på läpparna.

sleep tight

wonderlovely

Kategori: 24/7196586-2

tänk om det vore så väl att man hade haft ett sånt här brevinkast.
inga räkningar. ingen reklam. bara kärleksbrev.
wonderlovely

...så kan det vara

Kategori: 24/7

jaa då var man medlem här också efter många om och men.
det är väl tänkt så att här sk ajag tömma min överfulla hjärna på tankar som bara surrar runt och dessutom underhålla (?) en del folk.
herzlich willkommen!