brightsides

lite bättre än alla andra

då var det helg igen

Kategori: 24/7

idag är det lördag. ett ord som klingar underbart i mina öron! LÖRDAG.
efter ännu en hård arbetsvecka är det dags för helg.
idag blir det städning och 30-årsfest. min kusin fyller 30 så vi ska dit på grillfest ikväll. hoppas att det blir trevlans.
imorgon är det slndag. ett ord som ibland framkallar en viss ångest hos mej. därför ska jag itne skriva det ordet mer i detta inlägget. förhoppningsvis Kulla med Cornelia och folket imorgon, men ännu inget bestämt. men det löser sej! om man ska parta med mej och Cornelia får mna nästan förbereda sej på att ingenting är spikat och klart förrän samma eftermiddag som man sedan ska parta på kvällen.

bara vi har roulet! så resonerar vi.

fick precis sms från Cornelia att det inte blir kulla för hennes del i alla fall eftersom hon jobbar både imorgon och måndag. faan vilket nerköp (eller nåt) jag har gjort på jobbet då. bytte så jag skulle stäng apå måndag istället för att öppna då de skulle partas imorgon, men nu blir det sent på måndag istället då whendays ska spela på kiviks marknad på kvällen. och sedan öppna på tisdag. hmm...ska fråga min jobbekompis om hon skulle kunna tänka sej att öppna på tisdag också. tror inte att det blir några problem.Kommentarer


Kommentera inlägget här: