brightsides

lite bättre än alla andra

just nu

Kategori: 24/7

just nu är jag inne i en "vara-ensam-för-mej-själv"-period. på helgerna när jag är ledig så tycker jag att det är jävligt skönt att bara vara. slöa framför TV:n och inte göra någonting alls. bara vara.
jag är medveten om att jag uppfattas som tråkig, egoistisk, otrevlig etc., men detta är vad jag behöver. jag behöver skrota runt i mina mjukisbyxor och kanske tycka lite synd om mej själv. jag behöver vara ledig!
just nu känner jag mej inte ledig när en massa aktiviteter är inbokade. jag har fem lördagar framför mej som är bokade sedan länge och som inte går att ändra på då det är lite "speciella" händelser som bara äger rum en gång om året såsom födelsedagar till exempel.
när jag inte jobbar så sover jag och det känns som att jag behöver mer ledig tid än de timmarna jag ligger i sängen eller soffan och sover bort. jag behöver LEDIG tid som inte är uppbokad.
att ha en massa saker inplanerat är inte "jag". just nu vill jag ta dagen som den kommer och inte bestämma flera veckor i förväg om vad som ska göras och vid vilket klockslag.

jag vet att denna sommaren snart är slut och att alla ska återgå till sina skolor, jobb och vanliga liv igen, men snälla använd inte det som en pistol mot min tinning för att jag ska hänga med er.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: