brightsides

lite bättre än alla andra

Saker som gör mig glad

Kategori: 24/7

- när barnen ger mig en kram när de går hem för dagen och önskar mig en bra helg.
- när man får reda på hur mycket man betyder för sina vänner.
- när jobbekompisar skiner upp som solen när man träffas på skolgården, säger "vad glad jag blir av att träffa dig!!!" och klappar mig på axeln.
- att det är fredag idag.
- videon nedan.

Kvällskonversation

Kategori: 24/7

jag och bossner stod och grejade ihop en blåbärspaj hemma hos henne igårkväll. teamwork it is. tog ut den ur ugnen precis när hennes pappa stövlade in i köket och frågade vad det var för något. "Bajspaj" svarade vi i kör utan att ha diskuterat detta. känner man varandra för väl då?

Vardagslyx

Kategori: 24/7

ensam hemma ett par timmar nu ikväll. det innebär att fixa mat själv, inte mig emot!
ikväll erbjöd köket havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk. och ett äpple. vardagslyx my ass.

En Hivesig fredag

Kategori: 24/7

denna fredag går i The Hives tecken. inledde dagen med frukost framör TV:n med inspelat "Dom kallar oss artister" med Howlin' Pelle. fortsatte med att spotifya dem och nu njuter jag av deras genialitet. it's fucking fab!
tror att kvällen bjuder på öl och eventuellt Tussels in Brussels.

i mars var jag och Jane och avnjöt en alldeles underbar konsert med The Hives på KB i Malmö. en kväll som jag är otroligt nöjd med! det var magiskt och kvällen ger mig ett leende på läpparna när jag tänker på den. magi är rätt ord.

Ett fenomen?

Kategori: 24/7

det slår aldrig fel!
när jag sätter mig vid datorn på dagen blir jag inom fem minuter otroligt kissnödig.
när jag sätter mig vid datorn på kvällen, alltså efter kl. 19:00, så blir jag hungrig.

vi snackar på-svältgränsen-hungrig. så pass illa att magen kurrar oavbrutet. som jag sa till jane precis så hade jag slängt ihop ett par mackor för ett bra tag sen om jag inte hade bott hemma eftersom föräldrarna antingen tittar lite snett på mig när jag drar mig mot kylen "så seeeent" eller sover i rummet intill som saknar dörr. nattmackor är sånt jag sysslar med på fredags- och lördagskvällar när familjen sover i Tjärehuset.

Meningslöst irriterande

Kategori: 24/7

det kliar. jag kliar tillbaka och det börjar blöda. det slutar blöda och blir istället kokhett och svullet. jäpp, det är mina myggbett som jag talar om. de är fruktansvärt irriterande!
rastlös är jag också. helt sjukt, förra veckan var uppbokad varje dag medan denna veckan är i stort sett tom. det är lite sorgligt att man saknar jobbekompisarna och ungarna faktiskt. men det gör jag.
som pricken över i:et vill jag knåpa ihop kick-ass-inlägg till bloggen, men nix. inget kick-ass som kommer ut ur fingrarna och tangenterna direkt. förslag tages mer än tacksamt emot!

Riktigt najs dårå

Kategori: 24/7

semester igen! jag gillar't!
det är bara lite irriterande att jag och Bossner lägger till med stockholmsdialekt när vi pratar med varandra. det börjar inkräkta på mitt privatliv också.
frissan är avklarad idag. behövdes och jag längtar tills jag inte längre betraktas som ljushårig.
kreativitetan pockar på min uppmärksamhet. det är härligt när den hälsar på och jag hälsar den varmt välkommen! ska dra fram block och pennor nu. för tro det eller ej, inspirationen har också infunnit sig!