brightsides

lite bättre än alla andra

Trettioförsta andningen

Kategori: 24/7

jag har nu gått in i den trettioförsta andningen.
är återigen tillbaka på jobbet. dock bara för en vecka sen är det två veckors semester igen. öppnade i morse. 06:00. gick och la mig vid 01:00. låg och vred och vände mig. somnade ca 02:00. jag är nu så trött att jag skulle kunna stå upp och somna. och så har jag sågspån mellan tårna.

Soundtrack of the week

Kategori: Videos


Nickelback - Something in your mouth

tuesday 21

Kategori: 24/7

semester. det har inte gjorts något vettigt. än så länge. har ju fyra veckors ledighet och inte ens hälften är avklarad, jag har med andra ord gott om tid på mig att utföra vettiga handlingar.
under tiden sitter jag här iförd jeans, t-shirt, tjocktröja och strumpor. det är kallt! det är ungefär hundra år sedan man behövde ha långa byxor, tjock tröja och strumpor på sig på samma gång.
dravel.

tankarna snurrar. ur högtalarna strömmar nostalgi.
- är twitter något för mig?
- det är väldigt ohärligt att bita sig i läppen så pass hårt att man känner att tänderna möts halvvägs genom läppen.
- för 1,5 vecka sen var min mobil full full full av sms. det är den inte längre.
- jag är en evil rocker. egentligen.
- buuurn!
- enligt Cosmopolitan: 5 kramar per dag gör att du blir mer nöjd, glad och lugn. konstigt att jag är kramig?
- en hyrestvåa i Ystad till mig, tack!

Saturday 11

Kategori: Pics

Thursday 9

Kategori: 24/7

dagen började bra. frukosten stod framdukad på köksbordet. fick en ursäkt från min kära mor. vred om nyckeln i Razorblade, radion strtade med Rap das armas (ja, jag vevade i bilen och fick lite blickar från förbipasserande pensionärer) och följde gjorde Lily Allen med Not fair. kom till jobbet, ungarna var lugna och bara trevliga kollegor jobbade.

dagen slutar bra. trevligt sällskap på MSN i form av miss Persson. en ljummen Heineken (ja, jag firar in semestern lite lugnt med en öl. sex timmars jobb kvar sen är det semester!). naajs musik i högtalarna och skrål på hög nivå. och icke att förglömma - trevliga sms i mängder.

Mr Zemmelröw

Kategori: Videos


 

helgen, ja eller lördagen rättare sagt, kommer att tillbringas i Skivarp. konstigt va?! Måns Zelmerlöw och Jerry Williams ska spela. är det stört att man måste ändra Zelmerlöw till Zemmelröw varje gång man ska säga det? haha

Så jobbar jag

Kategori: 24/7

i lördags upptäckte jag ett blåmärke runt min vänstra handled.
igår såg jag ett fett blåmärke på min vänstra vad.
idag märkte jag att jag hade skrapsår på mitt högra knä.
ställde mig frågan vad fan jag har gjort egentligen. kom på att det är från jobbet. i torsdags. firade av Coffe som slutar hos oss och det innebar såklart att alla skulle i poolen. på ett eller annat sätt. det blev på det sättet som innehåller att bli ikastad (på riktigt!) med kläderna på.

Wednesday 1

Kategori: 24/7

första juli. det innebär att jag har gått på min 60%-tjänst idag. it fucking sucks! fem timmars jobb om dagen ger inte mycket skrammel i börsen direkt. boende i Ystad känns lönlöst att leta efter. synd att Skivarp inte är ett riktigt bra alternativ...
slutade i alla fall kl. 13.00 idag. föreslog en tur till stranden för fröken Bossner som nappade. den där spontana turen till Mossby slutade med pizza och film hemma hos henne. sånt gillar jag!
har varit torsdag i tankarna hela dagen, precis som det var onsdag i huvudet igår. lite drygt en vecka kvar tills semester. känns dock som att jag hade kunnat jobba hela sommaren, kan inte kalla mitt jobb för särskilt ansträngande såhär i sommartider.