brightsides

lite bättre än alla andra

Bilfunderingar

Kategori: 24/7

i bilen på väg hem från kvällens jobb lyssnade jag på en gammal blandskiva. låten shake that ass med eminem spelades och jag kom osäkt att tänka på högskoletiden. en uppgift var att gestalta en barnbok på valfritt sätt i grupp. min grupp valde pelle svanslös.
när vi skulle fördela rollerna sa de övriga fem gruppmedlemmarna i kör att jag skulle vara Måns. det är han som är elak hela tiden.
betyder det att jag är lite evil innerst inne?

Numera tant

Kategori: 24/7

inatt föddes en liten bebis.
inte vilken bebis som helst utan Janes lille pojke.
jag och Bossner är numera stolta tanter åt detta lilla underverk.

vi ska lära honom aaaaaaallt vi kan. och det, det är inte lite det!

Svininfluensa? Eller kanske mul- och klövsjuka?!

Kategori: 24/7

jag är nog sjuk. allvarligt sjuk.
igår bestämde jag mig för att direkt efter frukost ta en promenad i jävligt rask takt. sagt och gjort. men rätt som det var så kom det en kanonlåt i iPoden och benen började veva snabbare - jag joggade! utan att någon tvingade mig! 300 meter ungefär avverkades i jogg. jag blev otroligt stolt över mig själv att jag gjort detta på eget initiativ, att jag inte kräktes samt att jag tyckte att det nästan var lite härligt.

idag steg jag upp, drog i mig lite frukost och begav mig ut igen. hade väl gått i ungefär 7 minuter när benen lättade från marken på en sträcka av 300 meter igen. fortsatte att gå och sen hände det IGEN - jag joggade!
herremingud vad jag är förvånad och stolt över mig själv! idag gick det ännu lättare. jag sprang längre än igår och fick dessutom inte andnöd på samma sätt som igår. idag har kroppen och hjärnan byggt upp en känsla av längtan till nästa gång. detta är sjukt! svininfluensa - har den sjukdomen dessa symptom?

Oslagbar kombination

Kategori: 24/7

sen kväll, öl, facebook och youtube.
sen lite spotify mellan varven. mi lajki mucho!

I en rasande fart

Kategori: 24/7

första september. är det bara jag som tycker att månaderna har trillat förbi i en rasande fart? det var ju precis februari...det känns som att det är mycket på gång just nu. en bebis i min närhet ska ploppa ut, jag letar lägenhet och har engagerat hela lärarkåren på mitt jobb i detta, vänner flyttar. vissa flyttar "hem" igen efter sommaren medan andra lämnar hemmet för utlandet.
det känns som att jag börjar bli vuxen. tror att denna känsla beror till stor del på att det verkligen känns som att det är dags att flytta till något eget. antagligen spelar det faktum att jag har ett jobb och med det har skaffat nya bekanskaper in en hel del det med. allt känns så vuxet.

tur att jag har barnasinnet kvar i alla fall. tog en tur på en cykel på jobbet idag och kivat med min omgivning. tänk vad roligt det är att kunna busa. busa är en favoritsysselsättning. att mina kollegor tycker att jag är en fena på just det är bara härligt!