brightsides

lite bättre än alla andra

Sensommaren 2010

Kategori: VideosEn helt vanlig söndag

Kategori: 24/7

jag brukar ha turen (ironi eller inte?) att få tvättid på söndagskvällarna.
att sortera, slänga in i maskinen och hälla i massa tvättmedel och grejer är väl ingen fara. likaså med att hänga upp den tvättade tvätten - ingen fara.
men sen. sen är det dags att vika skiten. en sjukt stor hög med ren tvätt som ska in i garderoberna. det är där helvetet öppnar sig. vikningen av tvätten är det tråkigaste att göra i ett hem. till och med att damma krukväster ligger högre upp på roligt-att-göra-listan.

Järngänget

Kategori: 24/7

the three iron ladies.
ingen är riktigt glad. ingen mår riktigt bra. ingen har skrattat med hela kroppen eller skämtat på ett tag. ingen får det den vill ha.
vad faan har hänt med oss?!
jag vill bara slåss. kan lätt bli hatisk och aggressiv när jag är nere i skiten. det är jag nu.
och framförallt - vad faan ska vi ta oss till?

Grumligt

Kategori: 24/7

som sagt så är jag inte riktigt jag. och som jag nämnt innan så känns det inte bra alls. antar att mitt inte riktiga jag kan bero på en otrevlig kombination av jobb och ensamhet.
och så trillar tårarna bara sådär. typiskt kent-humör.
på ett sätt känns det bra att de närmaste vännerna har märkt skillnaden. och på samma gång känns det som ett nederlag.


fuck you.

Känner inte igen mig själv

Kategori: 24/7

är inte i stöt som man kan säga. inte alls faktiskt.
till exempel: klädångest är inget jag sysslar med, trodde jag i alla fall. det har tydligen gått över.
det suger hårig jävla röv!

Diskussioner next door

Kategori: 24/7

det är fredag. en nästan-granne har fest och det verkar vara rökpaus för killarna för helt plötsligt kan jag höra väldigt tydligt vad de pratar om. just nu är det universums alla djurarter, att ragga - både för killar och tjejer och något annat. det är synd att det bara är en av killarna som inte har pratar med så kallade små bokstäver. jag hör nästan hur han tänker så högt som han pratar. ikväll gör det dock inget.

det är spännande med fyllediskussioner. när man själv är i det kan man inte bli mycket klokare och smartare än vad man är då och sitter man utanför bubblan och lyssnar känner man precis samma sak fast på ett helt annat sätt. då är festprissarna sluddrande puckon. det är de inte om man själv är en av dem - då är alla trevliga och jääävligt bra människor. vissa har också en tendens att verkligen älschka andra oerhört mycket på fyllan.
jag är nog inte en sån som måste basunera ut hur mycket jag älschkar alla när jag är på lyset. eller?

Bullseye!

Kategori: 24/7

som alla (?) vet så gillar jag Sex and the City SKARPT. tror till och med att jag tillägnat ett helt inlägg till det absolut sista avsnittet som är det bästa.

jag lyckades pricka in just det avsnittet på tvn nu! efter ett par filmer slog jag till TV3 och precis då börjar sista avsnittet. it's meant to be. det är så fint!

Mjuka knän

Kategori: 24/7


tänk vad härligt om det kunde vara så inom en snar framtid -
mjuka knän och fjärilar i magen.

Inte ens hungrig

Kategori: 24/7

igår firade bästa Jane sin kommande 25-årsdag. en trevlig kväll - tack!
dagen började...hmm...skit. vaknade två timmar för sent. hade 40 minuter på mej att göra mej iordning för loppis med Bossner och innan dess skulle jag fixa en blomma till födelsedagsbarnet. jag hann, men fick prioritera bort frukost och tandborstning. don't worry, jag har en tandborste hos B så jag borstade bissingarna där innan loppisen. fyndade en söt liten röd skål i glas för tio spänn.
B fick klädpanik och det drog ut på tiden. kom hem till mej så att jag kunde göra mej iordning. två totally fucking meltdowns senare och en och en halv timme försenade till festen anlände vi i alla fall till Jane.
det var god mat och trevligt sällskap! efter ungefär sjuttiotvå omröstningar drog vi till LiteMer som var LiteMindre kul tyvärr, men nu har vi varit där också. jag känner mej fortfarande full. och det kan man ju se som ett plus när man ska städa inför föräldrarnas ankomst. det gör det hela lite roligare.

Till salu

Kategori: 24/7

har typ inga läsare, det vet jag, men detta sättet är bättre än inget alls.

- Nintendo 64 med 2 handkontroller och 2 spel (+ ev minneskort). detta tv-spelet är som i nyskick.
- ca 20 st spel till Nintendo 8-bit (NES)

saker jag vill bli av med. någon som vet någon som är intresserad?