brightsides

lite bättre än alla andra

Iskristaller på rutorna

Kategori: 24/7

jag har ingen utomhustermometer till min kära fars stora förskräckelse.
en parentes: män i 55-60-års åldern är väldigt fixerade vid vädret. i synnerhet kallaste temperaturen under dygnet och antalet millimeter regn som landat i regnmätaren. var inte oroliga, detta gäller endast män när de passerat 55-års-strecket!
i alla fall så har jag hittat en termometerfunktion på datorn. den visar just nu att det är 16 minusgrader utomhus. inte konstigt att det fryser till is utanpå mina fönsterrutor.

Gott&Blandat

Kategori: Pics


(Pelle är såklart speciellt till bästa Jane)

men. vem av dessa herrar var bäst klädd för ändamålet? Elle-galan alltså.
personligen tycker jag Moneybrother. det är den svarta skjortan som gör det.

Lördag - då, nu och senare

Kategori: 24/7

trotsade helvetesvädret för att registrera mitt nya bankkort. sista dagen imorgon innan det spärrades och det hade känts lite smått onödigt. 9 minus, snålblåst och inte gångvänliga trottoarer över huvud taget. regade kortet, kilade in om ett café och köpte ett par bullar och sen in om saluhallen för lite pålägg, frukt osv.

nu är det alltså dags för frukost framför Sällskapsresan iförd långkalsingar. det blir en tomatbagel med ost, skinka och kräftsallad. inte allt på samma dock...till det proviva svartvinbär och mjölk.

vem vet det kanske blir ett Sällskapsresan-maraton idag?! hoppas dock på att jag får röjt undan här hemma, it looks like hell. och som lök på laxen blir det korv stroganoff och ris till kvällsmat. för det är det jag är sugen på. en lördag!

Smord i käften

Kategori: 24/7

kommentarer. kommentarer av alla de slag.
jag är bra på kommentarer. snabba och rappa, precis så som det ska vara.

på facebook är det kommentarerna till folks statusar som är roliga att läsa tycker jag. kan tillbringa hela dagen med att läsa just dem. något som irriterar mig är när folk liksom lämnar en kommentar bara för att "avbryta" och "förstöra". speciellt genom att anspela på diverse sexuella aktiviteter.

onödigt inlägg? ja. välbehövligt att få ur systemet? ja.

Så var man sjuk igen då då...

Kategori: 24/7

i onsdagskväll kom den där obehagskänslan av att må illa över mig. jag försökte ignorera det så gott jag kunde men 01.30 drog det igång. jag bodde framför toastolen hela natten och var därmed rätt så mör igår. när jag satt där på golvet krampade hela kroppen för att magen var tom men ändå ville tömmas ännu mer..sådär härligt.
det där möra håller fortfarande i sig, men jag har inte mått illa sen igår morse.
igårkväll blev jag proppmätt av 3 dl filmjölk. det är inte illa.

idag har jag orkat pallra mig ner om till bilen och tvättstugan, men det var precis.

kräksjuka är djävulens påfund!

The camera don't lie

Kategori: 24/7

- håret har samarbetat väldigt bra idag
- favoritkläderna på
- solsken
- slumrade till i soffan ikväll
- mms och sms
- energiladdningen från Edwin igår
- nytt nagellack

det har varit en bra dag idag trots att jag har känt mig som en satkärring på jobb stundvis idag.

Beautiful nightmare

Kategori: 24/7

      

morgongröten är uppäten i sällskap med lite mjölk och hemmagjord plommonsylt. ska ta ett glas proviva och en banan också tror jag. för sen drar projekt sanering igång. är hemma från jobbet idag med p.g.a. min röst inte riktigt samarbetar. hoppas på att den rättar till sig under dagen!
eftersom jag har varit sjuk nu i några dagar ser det ut som kriget här. julsakerna står staplade i sovrummet. ja sidan om sina lådor såklart. och herrejistanes vad mycket disk det kan bli på en dag.

 

Ensam i hönsgården

Kategori: 24/7

fick besked på idag att en jobbekompis har fått annat jobb. jag gillar det inte. det är den enda killen som jobbar på fritids. såklart!
jätteroligt för honom visst, roligt för mig med då jag får högre tjänst, men jag kommer att sakna honom! de andra är ett gäng damer som kan ha en tendens att "stirra upp sig" därför har det blivit så att vi två har dragits lite till varandra då vi tycker och tänker jäkligt lika och inte tar så allvarligt på småsaker. i will try to survive...tomt blir det!

Tik tok

Kategori: 24/7

febern är borta och det är ju skönt. huden ömmar över hela kroppen och det är fruktansvärt obehagligt när det gör obeskrivligt ont av vattendropparna mot huden när man duschar. därför drog jag mig för att duscha, men jag höll på att svimma av den icke så väna doften av efter-feber.

jag hostar och därmed är rösten nästan på obefintlig. tur att jag bor ensam. ibland måste jag ju testa om rösten håller eller inte. den håller inte. visst är whiskey bra för halsen?! och soppa?!

Feber - check!

Kategori: 24/7


jag är sjuk.
dagen kommer att bestå av panodil, film och dricka.
feber, hosta och värk också.

Hairache

Kategori: 24/7

idag gör det ont i mitt hår.
och i kroppen. hostar. är hes. fryser.
har varit dassig hela dagen, vet inte om det är förkylningen som ligger och gror i kroppen eller om det är en influensa som hälsar på. trots panodil och mat mår jag fortfarande kasst. typiskt obra.

ska kolla på kniven mot strupen nu. jag har en svaghet för burdusa matprogram.
adidas

Städning för värmens skull

Kategori: 24/7

hemma hos mina föräldrar har vi varmt inomhus. 24 grader på ett ungefär. jag hatar att frysa inomhus! (undantaget är när jag sover)
nu när jag bor i min egna lilla lägenhet fryser jag inomhus. speciellt när det blåser så sinnesmycket som det har gjort ett par dagar nu. för att få upp värmen städar jag. det är tråkigt, men det funkar! i kombination med kaffe och bra musik är det nästan lite halvroligt...

L-L-L-L-L-ördag

Kategori: 24/7

it's fucking freezing outside! och ändå så har jag ett enormt sug efter sushi. det innebär ca 20 minuters promenad tur och retur. är det värt det? hoppas verkligen det.
och eftersom det är så jävla kallt ute idag har jag inte varit utanför porten mer än en och en halv minut idag för att lägga på parkeringspoengar. detta har lett till att jag har en helvetes-huvudvärk. jag fick ta till det tunga artelleriet; Coffekaffe.
Coffekaffe bryggs på ca en deciliter vatten och sju kilo kaffebönor. vissa kallar det fosterutdrivningskaffe. I like it!

på tal om någor helt annat så verkar det som att det finns en hel bunt smycken som är såå JAG. silversmycken. enkla. klockrena. märket heter Björg och finns bl.a. hos KyssJohanna.

några av texterna som finns på berlockerna/ringarna/armbanden:
"keep smiling it makes people wonder what you're up to"
"When I'm good I'm very good when I'm bad I'm better"
"Even when I'm wrong I'm right"
"I tried being reasonable I didn't like it"

det skulle ha kunnat vara jag som hade designat smyckena.

Numero uno

Kategori: 24/7

första inlägget 2010. 2009 var inget bra bloggår. inte alls.
jag har massa inspiration att plita ner mina tankar här och jag hoppas såklart att det händer lite mer här än vad det har gjort...för händelselöst har det faan varit!

för att göra er alla kära läsare, ja de tre eller vad det är, så glada som möjligt varje gång ni klickar er in här får ni gärna komma med tips och förslag. kanske uppfyller jag dem, kanske inte.