brightsides

lite bättre än alla andra

Är det ölen som talar? Nä.

Kategori: 24/7

lite träff med trevliga kollegor som jag faktiskt kan sakna under semestern ikväll.
lite mat, lite öl. och taxi hem.
taxin var fin. a catch kan man kalla det.

Prestationsångest?

Kategori: 24/7

andra dagen på semestern och jag har lite prestationsångest. när man har semester ska resten av årets brist på händelser kompenseras big time. idag vill jag göra massor, men det kräver pengar. samtidigt vill jag bara ligga i soffan och läsa en lättsmält bok från pärm till pärm. jag känner mig som en dålig människa för att jag inte har något planerat idag nu när jag är ledig. för som sagt, är man ledig ska man hitta på något!
veckan som kommer är i stort sett fullbokad och det ger mig hjärtklappning. måndag det, tisdag det, onsdag det, torsdag det och på fredag det. lördag och söndag ännu oplanerade. hallelujah! såklart är det bara roliga grejer jag ska hitta på, men det känns inte som semester.
nu ska filosofiska jag antingen leta i bokhyllan eller telefonboken efter något att göra. för man kan ju inte sitta vid datorn hela dagen när man har semester och det inte regnar.

Öronbalsam

Kategori: Videos

Violer mellan tårna

Kategori: Pics


mina fötter luktar roadkill.
trots att jag bara haft mina skor på mig 20 minuter.
det är illa.

Måste en sax döda?

Kategori: 24/7

min ena blomma som jag har haft i köksfönstret har fått flytta in i vardagsrummet och bor numera på en piedestal där. hur kan detta komma sig? den har vuxit, vuxit och vuxit. blivit helt spretig och oregerlig. ikväll tog jag till saxen och trimmade bort en hel massa tradiga blad. nu är den fin igen. hoppas att den överlever.

Night vision mode

Kategori: Videos


Rasmus Seebach - Natteravn