brightsides

lite bättre än alla andra

Miss Duktig

Kategori: 24/7

3 matlådor står redo för frysen, det blev ris och kycklinggryta. plus en portion som är uppäten. det var längesen jag lagade mer än en portion ordentlig mat. korkat. för det är faktiskt jävligt bra att har lite färdiglagad mat i frysen!

var duktig igår också även om det har resulterat i ett mindre helvete. Little miss Jane sprang i slingan medan jag och little mr E tog babyriden. varmt och sjutusenmiljoner attackmyggor. mindre roligt då myggor verkligen älskar mig. har resulterat i att min vänstra överarm ser ut att gå på anabola. och alla sju myggbetten är röda, svullna och stekheta. sweeeeet.

i måndags var jag också duktig. utejympa på friskis och det var faktiskt ett riktigt roligt pass.

och så har jag tagit tag i sådana där jobbiga och tråkiga samtal som måste göras. adressändra, avsluta försäkringar och så vidare. nu är det fixat i alla fall och jag ska avsluta kvällen med fötterna i en spann vatten framför tvn.

visst är det roligt att läsa om hur jävla redig jag är?! i knew it.

 

Försmak på semestern

Kategori: 24/7

har blivit några öl nu ett par kvällar på rad. igår blev det en trevlig kväll tillsammans med ett par kollegor och ikväll har det varit 60-årsfirande av min faster. öl är gott. men, det retar mig lite när jag tar mod till mig att smaka en ny sort som någon rekommenderat, betalar för den på krogen och så är den inte god. RedStripe blev ett misslyckande. inte alls min grej.

till något helt annat.
ikväll kände jag mig snygg. kläderna var bekväma och fina och det var verkligen jag! blev sådär vemodig eller vad man ska kalla det. har ju ingen att visa upp mitt snygga jag för. det tar hårdare och hårdare...inte alls roligt.

Bra, bättre, jag

Kategori: 24/7

har haft skolavslutning på jobbet idag. två åldersgrupper ska vidare, på samma skola, men ändå. det blev en rörande avslutning med massa härliga ungar och föräldrar!
jag och min kära kollega jobbar på fritids i huvudsak, men hon har en del av tjänsten inom skolan och jag vikar en hel del. så mycket presenter vi fick! helt sinnes. brödkorg, två paket servetter, somrigt blockljus, godis, betongros, mugg med tillhörande sommarté och ett armband. väldigt fint alltihopa, men det känns lite pinsamt att ta emot så mycket bara för att man gör sitt jobb...

de äldsta barnen som inte kommer att gå på samma "mitt" fritids längre är ett gulligt gäng som jag gärna hade haft kvar tills de slutade sexan! jag gillar mitt jobb!

achthundertdreissig

Kategori: 24/7

- where the fuck is summer?
- det känns märkligt i fötterna när de svullnar.
- Sopranos är nog min grej.
- Pistonhead Low ridin' lager Summer Brew är fantastisk!
- det är synd om studenterna idag även om det säkerligen är en underbar dag de sällan kommer glömma.
- barnen på jobbet tycker det är ofattbart att jag inte har någon man.
- det jobbar en het byggare på mitt jobb. det gillar vi.
- är rubriken rättstavad?

T som i torsdag

Kategori: 24/7

och som i tvätt. och som i turbovecka. och som i The Hives.
under kvällen har jag skiftat mellan tvättstugan, disken, pyssel i soffan och datorn. ska avsluta med en dusch och sen sängen. nu är alla kläder och lakan rena precis som disken. mitt pysseluppdrag från jobbet är slutfört. och imorgon blir det helg - det är helt sjukt! veckan har knallat på i jas-växel, dock inte mig emot.
till saken. det är så skönt när tvätt och disk är iordning!

eftersom det har blåst rejält och jag knallat runt i shorts på jobbet är jag ganska så dammig. duschen kallar alltså och nya lakan i sängen. kan det bli så mycket bättre? självklart avslutar jag med en trudelutt av älskade The Hives!