brightsides

lite bättre än alla andra

Det är kärlek

Kategori: 24/7

var på SiESTA! i fredags med bästa Jane. vi var där enbart för att avnjuta en Hives-spelning. inte så bara i och för sig. jag svävar på moln och mår så fruktansvärt bra på samma gång som jag har ångest över att jag inte har bandet hemma i lägenheten så att de alltid kan spela för mig. vi stod längst fram - of course. jag önskar att de hade spelat heeeela kvällen och att det bara hade varit jag och Jane i publiken.

ända sen den 25 mars 2009 har jag haft ett hårt bankande Hives-hjärta. den kvällen ger mig ett leende på läpparna. det absolut bästa jag har varit med om i musikväg! utan tvekan!

Så snälla The Hives, jag kan knyta era skor och borsta era tänder i all evighet om ni säger ja till mig i Storkyrkan i sommar.

(Jane - du får låna alla utom Arson och Chris näääär du vill!)

Härligt härligt

Kategori: 24/7

idag är det fredag för mig. det är härligt härligt härligt! ledig imorgon eftersom jag och Jane ska till Siesta! och kolla in The Hives - jag ska ta med mig Nikolaus Arson hem. och Howlin' Pelle till Jane såklart.
det ska bli coolt. riktigt jävla coolt.

det är sorgligt när lönen anländer fär då har räkningarna trillat in sedan man fick förra månades lön. MEN faktiskt så blev det ca tvåtusenspänn mer "över" än vad jag trodde. det är också härligt.

på jobbet idag - mellanmålet: min plats i matsalen var ockuperad av en liten kille som låg ner, sitta skulle han inte! hotade med att om han inte reste sig fick han sitta i mitt knä. han reste sig. men sa snabbt "Lotta jag vill ändå sitta i ditt knä....snälla!" klart han fick sitta där! så mysigt. härligt.

är inne på mitt tredje dygn med huvudvärk. typiskt obra. finns nog en mini-hypokondriker i mig någonstans för jag har sen igår fått för mig att jag har hjärnhinneinflammation. det gör ont att lägga huvudet på kudden när jag ska sova. kan inte röra skallen för häftigt för då blixtrar det. ingen feber dock. verkligen inte härligt.

Dagens lördag

Kategori: 24/7

sysselsättning: umgåtts med Bästa Linda (- alldeles för sällan!)
föda: cheerios med mjölk, våffla med grädde och sylt, mjukglass med nötkross och sushi.
soundtrack: Lady Gaga - Boys boys boys och Familjen - Det snurrar i min skalle.
upptäckt: Pistonhead Summer Brew
inköp: gräsgrönt nagellack, piggelingrön t-shirt, svarta shorts och svart längre linne.
bästa: solskenet och värmen.
suck: kassa jävla värmeljus. någon som vill köpa 90 odugliga värmeljus för en billig peng?

Torsdag - en härlig dag

Kategori: 24/7

vaknade vid 9.30-snåret och var så sugen på att gå en runda för att piggna till. redan där skulle man kunna tro att jag hade drabbats av någon allvarlig sjukdom. det slutade med en tur på 45 minuter. och jag joggade en hel kilometer utan att dö! jag är stolt över mig själv och ett litet mål jag har är att ta mig runt det lilla spåret i slingan på 2,5 km joggandes. det ska säkert gå vägen!

hela dagen har jag njutit av sommarvärmen och fått en massa färg på kinderna. wonderful! hoppas dock på att åskan dundrar loss i natt så att det inte är så klibbigt varmt imorgon som det har varit idag...men! jag är inte den som klagar - värmen är verkligen efterlängtad!
en lille parentes; tryckte i linserna i ögonen innan jobbet för att kunna använda solglasögon under eftermiddagen. första kommentaren jag fick angående mitt påhitt var - and I qoute - "Vad SNYGG du är idag!!! Du var jättefin utan glasögon!" tilläggas bör att jag gärna hade hört det från en kille som var 29 istället för 9 år. men den där kommentaren kommer jag leva på länge!

Hallå, mitt namn är Bruce

Kategori: 24/7

tillbaka på jobbet efter några dagars ledighet. det har känts som semester nästan.
jag jobbar på fritids för er osm inte visste det. vi har ett gäng cyklar som ungarna leker med dagligen utomhus. dessa cyklar har ett litet flak där jag ibland kryper ihop och tvingar det cyklande barnet att köra en lite sväng. ungarna tycker att det är skitroligt - jag likaså!

idag var det faktiskt en tös som ville att jag skulle åka med. jag hoppade glatt på, sköt ifrån lite grann och kände att hjulen tappade fästet. som i slow motion trillade cykeln. eller rättare sagt, jag trillade baklänges av cykeln medan tjejen tog emot med fötterna så varken hon eller cykeln ramlade. poff så låg jag där platt fall på rygg på skolgården med barn, kollegor och föräldrar runt omkring. måste ha sett sjukt roligt ut! som tur var så slog jag inte i huvudet eller ryggen. jag tog emot med med rumpan. nu gör det i alla fall rejält ont och jag antar att det under natten eller morgondagen kommer titta fram ett fett blåmärke.

A gnome in my home. Please!?

Kategori: 24/7vaknade till vid 8-tiden i morse, kollade klockan och la huvudet på kudden igen. vaknade tre timmar senare. helt sjukt! tog frukosten med in till soffan som filmsällskap. har plöjt mig igenom de sista skivorna av den första Macahan-boxen. bara att titta in om kusinens palats för att låna nästa säsong.
"Hej, jag heter Lotta och jag gillar en halvdassig westernserie från 70-talet."
helt plötsligt tog avsnitten slut, då tog jag tag i min städning. återigen städa. jag önskar mig en liten hustomte som far runt i 250 km/h och städar och fejar i min lägenhet. det hade varit härligt om den lilla tomten även tog hand om tvätten och inhandling av mat.
resten av kvällen ska jag öva på det där med tankekraft. wish me luck!

I don't want a rose garden

Kategori: 24/7

min innergård håller på att fixas till - anläggas om.
en mur har knackats på och putsats på. tujor har dragits upp och förflyttats bort härifrån.
en hel drös rhododendron är väck. ett träd vid cykelparkeringen är numera en stubbe.
jag hoppas på en fin och fräsch innergård! gärna lite färgglada växter och lite bord och bänkar.
jag gillar trädgårdar och saknar det jättemycket att inte kunna chilla på gräsmattan i lite lugn och ro.
följer förändringen från första parkett!

Jag är stressad

Kategori: 24/7

jag blir väldigt sällan stressad, men på senare tid dyker stresstillfällena upp allt oftare.
antar att det är jobbet som spökar.
huvudvärk. vill bara sova. hela kroppen är uppe i varv. kan inte komma till ro på kvällen. har sjuttioelva saker på gång.
detta är inte bra!
idag är en sådan dag. morgondagen ser inte alls ut som vanligt på jobbet - möten hit och möten dit. på eftermiddagen kommer det möbelgubbar hit för att titta på min soffa som är sönder. innan dess måste jag ta itu med diskberget och gärns dammsuga över golven. tills imorgon bitti ska jag även ha läst sisådär 70 sidor i en tung jävla bok. jag vill så mycket, men så känns det bara som att det blir halvdant gjort. och det är faktiskt inte beroende på att jag skjutit upp sakerna. utan för att jag inte orkar eller vill.

jag skulle behöva vara ledig! och göra ingenting.