brightsides

lite bättre än alla andra

2011

Kategori: 24/7

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag har flirtat, festat, träffat massa nytt folk, tatuerat mig, nästan kollapsat rent mentalt, förlorat min allra bästa faster, kollat på grymmaste Foo Fighters i Köpenhamn, varit på examensbal i Uppsala...och så vidare.
Har du några nyårslöften? Jag sysslar inte med sånt.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte en enda. Men ett par kollegor blev.
Vilka länder besökte du? Danmark återigen. Jag är kanske lite smygdansk, vem vet?
Vad var din största framgång 2011? Att jag "sket i vilket och körde på" samt att jag faktiskt vågade tatuera mig. TVÅ gånger!
Största misstaget? Att tro att det faktiskt skulle bli något av den lilla flirten.
Bästa köpet? Mina tatueringar och konsertbiljetterna till Foo Fighters.
Vad spenderade du mest pengar på? Bilen tror jag...eller fest.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Uppmärksamheten från en del snubbar och när Edwin sa mitt namn för första gången och när han kastar sig om benen på mig. 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Times like these - Foo Fighters, Closer to the edge - 30 seconds to Mars, Fallen - Volbeat, Du är allt - Sonja Aldén, City of Satan - Turbonegro...bland annat.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har gått som en bergochdalbana. I början av året var livet på topp. I maj hände det som inte fick hända och jag sörjer fortfarande. I somras var det lite sådär, en av mina närmaste mådde fruktansvärt dåligt och det gjorde jag också. Sensommaren-höst var inte bra. Jag saknade min vän...men det har löst sig som tur är. Under senhösten och vintern har jag festat som aldrig förr, träffat en hel del nytt folk och haft roligt. Återigen konstaterar jag att sommaren inte är min muntraste årstid direkt.
Vad önskar du att du gjort mer? Varit trevligare, rest och gått på konserter.
Favoritprogram på TV? Ingen som helst aning...alla former av CSI och liknande funkar för mig.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jobbade mitt 10-timmarspass innan jag begav mig hemåt. Då kom föräldrarna och bror min in och gratulerade och så gick vi ut och åt på restaurang.
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Jeans och skjorta. Eller shorts och t-shirt. Har bott i mina adidashoodies detta året med. Rock/street-nånting.
Den bästa nya personen du träffade? Jag vet inte riktigt...har träffat massa nytt folk i år och jag gillar de allra flesta av dem!

Söndagstankar

Kategori: 24/7

idag är en sån dag.
en sån dag när jag skulle behöva ha någon att krama och pussa och mysa med. någon att lukta på!

buhu. nu ska jag dra täcket över mig och sätta igång en riktig gråtfilm.

25 grader och strålande solsken

Kategori: 24/7

att det kan vara en sån härlig känsla när någon vill hålla ens hand när man är ute och går. det vill jag vara med om igen. snarast.