brightsides

lite bättre än alla andra

Söndagshändelser

Kategori: 24/7

det var tacksägelse i kyrkan för min faster i söndags. blev sen hembjudna till min farbror för att äta och umgås med honom och töserna med familjer. det var otroligt skönt att träffas hemma hos dem (ja, det är fortfarande "hos dem" där) och bara snacka. vi firade på samma gång även mors dag.

när jag och mina kusiner var mindre så firade vi alltid midsommar och jul tillsammans. vi hade såklart även kräftskiva och påskkalas hos varandra. varje gång det skulle drickas snaps så har vi sjungit "Smitten". det är i stort sett bara våra familjer som kan denna visa. vi sjöng den i söndags för att hedra min faster. och som vi tog i!
det roliga var att vi allihopa hade tänkt på begravningsdagen att det inte riktigt passade sig att sjunga den vid minnesstunden efteråt. tur att vi sjöng den i söndags!

tack så mycket ulf och töserna för att min familj fick dela denna stunden med er!

Jag vill inte! Vill inte! Vill INTE!!!

Kategori: 24/7

imorgon är det dags. en dag som jag inte vill ska komma. begravningsdag. bästa fastern.
sen i söndagskväll har det sugit i magen, på det där jävligt obehagliga sättet, varenda stund som kroppen har tillåtit hjärnan att vila. då har tankarna börja snurra och suget har som sagt kommit.
jag hatar det och det känns som att jag ska kräka.

nu suger det i magen igen. för nu ska kläderna provas ut. faan!!!

Väldoft

Kategori: 24/7

helt plötsligt började det dofta syrén i lägenheten. i love syréner!
problemet är bara att jag inte har några syréner i mitt hem. det finns inte några på gården heller.

Hallon vs Blåbär

Kategori: 24/7

handlade innan idag.
som av en händelse låg dessa två kexchoklad där framför ögonen på mig. och helt plötsligt låg de i min kasse. ska nu provsmaka båda två och jämföra.
vilken tror du är smarrigast? kexchoklad med smak av hallon eller kexchoklad med smak av blåbär?
UPDATE:
blåbärschokladet var väldans gott - klart köpvärt!
hallonchokladet doftade inte ens hallon, än mindre smakade det hallon. bara vanligt kexchoklad. inte köptvärt! (förra året fanns det kexchoklad bites med hallonsmak...de var underbara!)

Sad but true

Kategori: Pics