brightsides

lite bättre än alla andra

Tvåtusenochtolv

Kategori: 24/7

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, massor! Spontanreste till Thailand med Jane, Jennie och Edwin. Började plugga via jobbet. Var på stort bröllop när två av mina bästa vänner gifte sig. Har efterfestat som aldrig förr!
Har du några nyårslöften? Inte vad jag kan komma på just nu…
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte av mina närmaste, men kompisars kompisar har ploppat ungar som aldrig förr.
Vilka länder besökte du? Thailand! Och Förenade Arabemiraten i 20 minuter.
Vad var din största framgång 2012? Tror att jag har blivit ytterligare lite säkrare i mig själv och känner mig trygg i mitt umgänge.
Största misstaget? Att dricka 10 shots på raken. Killarna tog in shotsbricka på LiteMer med 44 shots. Så sa de det dummaste de kunde gjort: ”Lotta, du vågar inte dricka fem!!!”. Kloka jag svarar med ”Jag tar 10.” Så det gjorde jag. Roligt, men inte så jävla klokt. Jag mådde dock bra även om jag trodde att jag tappar bort mobil, nycklar och visakort.
Bästa köpet? Konsertbiljetterna till Bruce Springsteen 27 juli.
Vad spenderade du mest pengar på? Onödiga pengar: fest. Annars återigen min bil.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut! Det kan ha varit något litet som ett sms, Bruce-konserten och lille Edwin såklart.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Euphoria med Loreen, Waitin’ on a sunny day med Bruce Springsteen, Fulla för kärlekens skull med Eldkvarn och Dansa bonne dansa med Panda da Panda är några av dem.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Tror att jag var gladare, mer tillfreds generellt sett.
Vad önskar du att du gjort mer? Rest! Och sparat pengar!
Favoritprogram på TV? Så mycket bättre, Pluras kök och The big bang theory.
Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Jobbade, förberedde för firandet dagen efter och åt pizza med mor, far och Calle.
Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Som vanligt, rockig street typ.
Den bästa nya personen du träffade? Har träffat så många nya härliga människor detta året så jag kan inte välja. Men Tipu i Thailand var fantastiskt underhållande!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: