brightsides

lite bättre än alla andra

Återigen i punktform

Kategori: 24/7

- jag behöver en fin klänning att ha på ett bröllop i höst. en cocktailversion. jag har fått för mej att jag vill ha en blå eller lila eller grön. tips?
- den första juni blir en bra dag!
- den bästa låten med The Hives kommer att vara med på deras nya album.
- ikväll har jag diskat undan helgens disk. trots att det varken luktade äckligt eller höll på att ta över köket. OCH jag ska vika tvätten som blev tvättad igår!
- jag vill hitta inspiration till att "göra om" i min lägenhet. har sett likadant ut nu i 2,5 år och jag börjar tröttna.
- kreativiteten sprudlar i kroppen, men det händer liksom ingenting.
- det känns som att det kommer flytta in ett par röda converse hos mej i veckan.
- fick frågan för ett tag sen varför jag aldrig går hem från en efterfest och lägger mej och sover hemma. kom på svaret häromdagen: det är mycket trevligare att sova i sällskap än ensam.Anger management?!

Kategori: 24/7

återigen blir jag nästan rädd för mitt humör. jag har inte någon längre stubin direkt.
blev krångel med min brors studentpresent. eller rättare sagt, hade specialbeställt ett smycke och så fick jag reda på igår att några andra köpt ett precis likadant. och eftersom det är specialtillverkat går det inte att lämna tillbaka. jag har alltså torkat mej i röven med 300 spänn. dessutom är idéerna slut. så det slutar väl med att han får pengar eller nåt annat jävligt tråkigt och opersonligt av mej i studentpresent.
i alla fall. höll på att smälla en ruta på handelsbanken när jag gick ut från guldsmedsaffären efter beskedet.

som pricken över i:et så höll mitt vänstra framhjul på att lossna från bilen. den jävla nollan på verkstaden som slog sönder min vindruta har alltså inte spänt en enda bult i hjulet. jag vill slå ett fälgkors i huvdet på honom.

när datorn krånglar vill jag ställa den på golvet och hoppa jämföta på skiten.
när bilen krånglar vill jag slå sönder den med ett baseballträ.
när någon är dum i huvudet vill jag skjuta den jäveln.
och jag drömmer om att slå sönder TV-apparater och alla fönster i ett helt jävla hus.

någon som påstår att jag har problem med min ilska?!
tydligen har min käre far varit likadan. han har dock blivit mer nervös med åren, men med tanke på hur jävla lugn jag är allt som oftast så lär inte mina anger issues försvinna.

Det kliar i själen

Kategori: 24/7

jag måste verkligen tatuera mej inom en snar framtid! helst imorgon!
det kliar i själen och hjärnan...
det finns så mycket tatueringar jag vill ha, men tycker att de två jag har är så pass stilrena tillsammans att jag blir rädd att det blir för mycket med de andra jag vill ha.

närmast på tur står väljer jag mellan en klassisk old school (?) svala i färg och en foo fighters-text som har fastnat i mitt hjärta. problemet är att jag inte riktigt vet var jag vill ha respektive tattoo.

fan fan fan.

kommentar

Kategori: 24/7

på förmiddagsrasten idag:
"Lotta, du sitter inte i en soffa. du är mer uthälld"