brightsides

lite bättre än alla andra

Jobbigt läge

Kategori: 24/7

ikväll är jag så sjukt sällskapssjuk. men. jag pallar inte prata med nån!
vill bara ha nån annan här i lägenheten. nån att titta på, höra nån annans andning, nån att klappa på.

Söndag 18

Kategori: 24/7

lägger in en liten varning om att det kan förekomma svammel i detta inlägg.
 
jobbade extra torsdag, fredag och ska göra det imorgon också. skönt med lite extra kosing! det märks faktiskt skillnad på att jobba 100% och 85% som jag gör just nu. det tar lite tid för mig att vänja mig vid att jag inte har samma möjlighet till onödiga utgifter som när jag jobbar heltid. men jag jobbar på det! eller rättare sagt ångesten som jag får när jag kollar kontot gör jobbet.
 
att jag aldrig gör viktiga saker i rättan tid. återigen är det dags att lämna in ett arbete. det ska in imorgon och jag började läsa ikväll. bra där! fast innerst inne vet jag att det kommer gå vägen som tur är.
 
på onsdag hoppas jag på att det blir av att jag spelar innebandy med några kollegor efter jobb. ska försöka få ihop två till sen kör vi! inenbandy är inte riktigt min grej, men jag hoppas verkligen att det blir av!
 
jag är i stort behov av att vara social med många människor som jag tycker om och trivs med. hoppas på att det blir en grym lördag! lördagens fest är redan planerad och till och med min outfit är "klar". OCH jag har en reservoutfit!
 
jag är så glad för att jag har min bror! idag har han och hans mathilda varit hos mig och fikat, kollat på tv och bara chillat. så jävla skönt!
 
har även ett enormt behov av kramar och fysisk närhet.
 
mina värmeljus börjar sina, har typ fem stycken kvar. och det går en del värmeljus vid denna tiden på året i mitt hem. vilka förutom IKEAs är bra? har haft otur med värmeljus från andra ställen, typ att de inte brinner, att det blir som ett brunt fettlager ovanpå när de tänds osv. och då retar jag mig!
 
är inne i en period när jag retar mig på allt och alla. det är inte roligt, men så är läget.
 
idag var det äntligen dags - längdskidor på tv! i två timmar kollade jag på damernas och herrarnas sprinttävlingar. lagom ansträngande! längtar till skidskyttet drar igång!
 
jag har en julgran på min gård. om två veckor bör den vara tänd. det är så mysigt med alla juleljus! idag längtade jag riktigt efter snö. sjukt, jag vet. men lite snö hade varit härligt.
 
 

We're beautiful, like diamonds in the sky

Kategori: 24/7

Hur gör man?!

Kategori: 24/7

hur gör jag för att kunna spara undan pengar samtidigt som jag lever livet, gör saker och umgås med folk?!

Fredag kl. 08:00

Kategori: 24/7

imorgon ska jag till en sjukgymnast med min fot som har gjort ont i 3,5 månad. blev trampad på när vi var på bar á bar i somras och det har liksom aldrig släppt.
sååå...ska som sagt kolla upp den imorgonbitti. hoppas att han hittar vad som är fel och det går att göra nåt åt det. sjukgymnasten heter i alla fall Ulf. och det känns ju tryggt!
 
på tal om nåt helt annat. jag tror att mina vantar rymmer ifrån mig. hittar inte ett enda par som inte är supertjocka. provade ett par så kallade torgvantar i nån affär häromveckan. genialiskt! det var en tunn vante med en halv tumme. de andra fingrarna var inte sydda var för sig liksom...som en tunn tumvante med halva "fingrar".
såna vill jag ha! svarta eller grå.

Ingen bra dag

Kategori: 24/7

har hostat mig blå hela natten, knappt fått en blund i ögonen. sista dagarna har jag hostat så pass mycket om nätterna (ja, dagarna också...) att jag har träningsvärk i hela kroppen! framförallt i överkroppen såklart. inte angenämt alls.
 
precis innan jobb ringde mor och berättade att min kompis son dog i förra veckan. hjärntumör. 12 år typ. jag ville bara kräka. tror inte att jag andades på en hel minut. så, ingen bra dag.

121103

Kategori: 24/7

sjukt längesen jag skrev nåt här. har fått lite påpekningarn (påpekanden?) om det...men men.
 
röd dag idag ju, men hade en del grejer att fixa på förmiddagen inför kvällens festligheter. typ köpa extra strumpbyxor, fixa förköpsbiljetter till utestället, kolla in en ny kjol, köpa blommor och bunkra upp med linsvätska, hostmedicin och nässpray på apoteket. allt utom blomsteraffären var stängt. och då kollade jag ändå upp köpmannaföreningens hemsida igår för att kolla eventuella öppettider. döm om min förvåning när där stod att det var öppet 10-14 i de flesta affärerna. sköt upp gårdagens måste till idag. ack så fel jag hade. det måste ha varit gårdagens öppettider som var ändrade, inte dagens. som tur är så har jag ett par hela strumpbyxor hemma, även en skvätt linsvätska. det blev med andra ord en billig runda.
 
fick dock dra till OKQ8 och fixa biljetter och till willys för att fixa nässpray och lite mat.
det var nog inte meningen att jag skulle köpa ny kjol och strumpbyxor.