brightsides

lite bättre än alla andra

Söndag 18

Kategori: 24/7

lägger in en liten varning om att det kan förekomma svammel i detta inlägg.
 
jobbade extra torsdag, fredag och ska göra det imorgon också. skönt med lite extra kosing! det märks faktiskt skillnad på att jobba 100% och 85% som jag gör just nu. det tar lite tid för mig att vänja mig vid att jag inte har samma möjlighet till onödiga utgifter som när jag jobbar heltid. men jag jobbar på det! eller rättare sagt ångesten som jag får när jag kollar kontot gör jobbet.
 
att jag aldrig gör viktiga saker i rättan tid. återigen är det dags att lämna in ett arbete. det ska in imorgon och jag började läsa ikväll. bra där! fast innerst inne vet jag att det kommer gå vägen som tur är.
 
på onsdag hoppas jag på att det blir av att jag spelar innebandy med några kollegor efter jobb. ska försöka få ihop två till sen kör vi! inenbandy är inte riktigt min grej, men jag hoppas verkligen att det blir av!
 
jag är i stort behov av att vara social med många människor som jag tycker om och trivs med. hoppas på att det blir en grym lördag! lördagens fest är redan planerad och till och med min outfit är "klar". OCH jag har en reservoutfit!
 
jag är så glad för att jag har min bror! idag har han och hans mathilda varit hos mig och fikat, kollat på tv och bara chillat. så jävla skönt!
 
har även ett enormt behov av kramar och fysisk närhet.
 
mina värmeljus börjar sina, har typ fem stycken kvar. och det går en del värmeljus vid denna tiden på året i mitt hem. vilka förutom IKEAs är bra? har haft otur med värmeljus från andra ställen, typ att de inte brinner, att det blir som ett brunt fettlager ovanpå när de tänds osv. och då retar jag mig!
 
är inne i en period när jag retar mig på allt och alla. det är inte roligt, men så är läget.
 
idag var det äntligen dags - längdskidor på tv! i två timmar kollade jag på damernas och herrarnas sprinttävlingar. lagom ansträngande! längtar till skidskyttet drar igång!
 
jag har en julgran på min gård. om två veckor bör den vara tänd. det är så mysigt med alla juleljus! idag längtade jag riktigt efter snö. sjukt, jag vet. men lite snö hade varit härligt.
 
 

Kommentarer

 • Ida säger:

  Du klarar det!!! Att rada upp svammel, inga problem!
  Dags för kaffe snart! ❤

  Svar: eh ja! kaffe och skitsnack inom en jävligt snar framtid!
  Lotta

  2012-11-27 | 04:56:05

Kommentera inlägget här: