brightsides

lite bättre än alla andra

Man kanske skulle....?

Kategori: 24/7

Benedictus XVI avgår som påve. (jag visste inte ens att man FICK avgå utan trodde att det var ett löfte man gav tills man dog.) men...det kanske vore något att satsa på?! jag menar, man får en egen stat eller ett miniland, man får ett fräsigt namn med sifferkombination och när man ska visa sig för folk ska man ha en rolig mössa på sig.
kan inte vara allt för betungande...eller?

Handlelista

Kategori: 24/7

1000 Piggelinglassar
50 liter hostmedicin
20 pkt halstabletter
1 tidning

detta ska jag inhandla imorgon. synd att cocillana inte finns som receptfri...

Sjuk på riktigt

Kategori: 24/7

det var längesen jag var sjuk på riktigt så att jag varit tvungen att sjuka mig på jobb.
 
mor fyller 50 på onsdag och ska ha lite gäster på kvällen inklusive mig själv såklart. jag fasar för att jag fortfarande ska va sjuk då...
jag blir liksom sex år igen. kommer aldrig glömma när mormor fyllde år och jag hade haft kikhosta, men var frisk. visst hostade jag lite men jag var friskförklarad eller vad man ska säja. i alla fall. min kusin vägrade gå ur bilen så länge jag var inne på kalaset. så till slut fick far köra hem med mig.
 
jag var så ledsen och besviken!!! kan fortfarande komma ihåg känslan när kusinen gick ur deras bil så fort min bildörr stängdes...
 
så vill jag inte ha det på onsdag.

Mansförkylning på G?!

Kategori: 24/7

känner hur förkylningen håller på att inta min kropp. en klassisk mansförkylning. hotar den med pryl, men har en känsla av att det inte hjälper. fan.

Utvilad och välmående

Kategori: 24/7

vaknade strax efter 9 i morse och var utvilad. inte ofta det händer på en söndag. såg klarblå himmel och öppnade alla fönster i lägenheten. så skönt att vädra! kröp ner i sängen igen och läste lite...gick upp och fixade Kalle Anka-mackor och kaffe. fortsatte med disken, blev irriterad på grusen mellan tårna så tog fram dammsugaren och körde över lägenheten. vek all tvätt som stått och väntat i klädkammaren i en vecka. drack kaffe och lyssnade på Hannah och Amandas (Widell och Schulman) podcast.
blev sjukt glad (efter att ha loggat in på Friskis för tusende gången) när jag fick se att någon avbokat sitt skivstångspass så att jag kunde ta den platsen istället!

en väldigt bra och tillfreds dag hittills. på en söndag liksom.

Sjunde himlen

Kategori: 24/7

på förmiddagarna innan jag kör till jobb brukar jag kolla på TV. och varenda jävla dag är det bara Sjunde himlen som visas vid den tidpunkten när jag äter frukost.
familjen Camden som serien handlar om må vara det präktigaste som finns! på ett dåligt sätt.
nu har jag kommit på att den svenska verkliga motsvarigheten är familjen Wahlgren/Schollin! jag är inte något större fan av dem direkt...snarare så att jag får kväljningar.